Collageen, booster en vitamine D3/K2

Wat superleuk en vooral goed dat je geïnteresseerd bent in de collageen, booster en vitamine D3/K2 van Eqology.

Het nieuwste product van dit Noorse bedrijf, die alleen hoogwaardige supplementen ontwikkeld. Kwaliteit, eerlijk en puur.
Belangrijke kernwoorden voor mij!

 

Vitamine D3/K2 abonnement

 

Een anti-agingvitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam minstens 180 mcg nodig heeft voor maximale positieve effecten. D3/K2 bevat daarom 40 mcg vitamine D3 en 200 mcg K2 in één capsule.

 

Waarom de D3/K2 van Eqology?
De D3/K2 van Eqology is hoog gedoseerd en wordt zeer goed opgenomen door je lichaam.
Mijn cliënten en ik ervaren goede resultaten na het gebruik van de vitamine D3/K2 van Eqology.

Gebruik je bloedverdunners? Het is niet toegestaan om K2 te combineren met bloedverdunners.

Collageen

= DE ‘LIJM’ DIE JE LICHAAM NODIG HEEFT!

Voor zowel huid, haar en nagels, als ook voor hart en bloedvaten, en zeker ook voor botten, spieren, pezen en ligamenten. En niet te vergeten; je darmen. 

 

Waarom Collageen van Eqology?
• Kan de elasticiteit van de huid verbeteren, de nagels sterker maken en de haargroei bevorderen.
• Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen.
• Hogere gehaltes vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren.
• MSC-gecertificeerd en geproduceerd in Noorwegen.
• 100% natuurlijk.
• Collageen op basis van vis collageen (de collageen structuur van de vis lijkt het meest op collageenstructuur van de mens = betere opname)
• Het is meer dan alleen collageen: Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten (vitamine C, L-arginine, zwavel, zink, koper etc.) die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

 

Wanneer je 25 jaar of ouder bent is het sowieso goed om (vis) collageen te nemen. Wanneer je veel klachten ervaart (slappe huid, haaruitval, ouderdom, gewrichtsklachten etc) raad ik zeker de Premium Collageen aan. 

De Premium Collageen bevat goede stofjes die het ouderdomsproces aanzienlijk vertragen. Dus wanneer je op je best en mooist wilt zijn (voor nu, maar ook voor later) dan is de Premium collageen zeker aan te raden!

Toen ik deze collageen ging gebruiken merkte ik dat mijn rimpels verminderden en dat ik minder vermoeid eruit ging zien, mijn kleine oneffenheden en pukkeltjes gingen weg. Maar ook werd mijn cellulitis minder!

Resultaat collageen is doorgaans zo rond de 6-8 weken te zien/merken.
Wil je snel en goed resultaat? Neem dan de eerste maand een dubbele dosis.

 

Eqology staat voor kwaliteit en is alleen via therapeuten en andere gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Dat is de reden dat ik onafhankelijk business partner ben.

 

Forever Young

De jonge huid maakt veel collageen aan. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af. Dit gebeurd tegenwoordig al vanaf je 20e levensjaar ( mede door tekorten voeding). Je ziet dit bijvoorbeeld aan verslapping van de huid, rimpeltjes, vlekjes die ontstaan en dunner wordend haar. Dit is niet leuk voor je huid (en voor jezelf als je een beetje ijdel bent ), maar het heeft meer gevolgen voor het lichaam.

 

Daarom is het zinvol om collageen dagelijks toe te voegen.

 

Eqology

De collageen van Eqology wordt gemaakt van vis. Er is ook rund collageen op de markt, maar uit onderzoek blijkt dat vis collageen het meest op de mens zijn collageen lijkt. Dus is de opname in het lichaam vele malen beter. (rund collageen heb je het dubbele nodig voor zelfde effect).

 

Het collageen wordt gemaakt uit de huiden van de vis. De huid wordt voor de horeca gefileerd. Uit deze verloren biomassa wordt het collageen gemaakt. Enorm duurzaam dus (er wordt niet speciaal vis gevangen voor het maken van de collageen!).

 

De Premium Collageen Marine bevat tevens nog toegevoegde vitamines en mineralen:

Vitamine C

Vitamine C draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, aan normale fysiologische functies, de energieopwekkende stofwisseling en een normaal werkend immuunsysteem.

L-arginine

L-arginine staat bekend om zijn anti-aging eigenschappen en kan bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

OptiMSM

OptiMSM (zwavel) helpt bij het verminderen van ouderdomsverschijnselen; het zorgt voor een stevigere huid, meer elasticiteit en hydratatie, en het is belangrijk voor haar en nagels.

Glycine

Glycine is het voornaamste aminozuur in collageen. Het kan uw lichaam ondersteunen bij de productie van antioxidanten, uw kwaliteit van slapen verbeteren, uw hart beschermen en spierverlies helpen voorkomen.

Zink

Zink is een mineraal dat het immuunsysteem kan versterken, de bloedsuiker regelen, acne helpen verminderen, de groei tijdens de kinderjaren ondersteunen en de gezondheid van hart en bloedvaten bevorderen.

Koper

Koper stelt het lichaam in staat rode bloedcellen te vormen. Het helpt bij het behoud van gezonde botten, bloedvaten, zenuwen en de immuun functie.

Mangaan

Mangaan ondersteunt het normale botweefsel van het lichaam en de normale energieopwekkende stofwisseling.

 

Waarom collageen?

Collageen bestaat uit diverse bestanddelen en is overal in je lichaam te vinden. Iedere soort heeft weer een andere taak. Zo zorgt de ene soort collageen voor je huid, terwijl andere soorten voor je ogen en spieren zorgen. Er zijn zelfs collageen soorten vindbaar in je aderen, botten en organen. Je snapt. Een enorm belangrijk en onmisbaar eiwit dus.

 

Huid, haar en nagels

Collageen bevorderd de elasticiteit van de huid (stevigere huid, minder rimpelvorming, minder cellilute etc), de nagels worden sterker gemaakt en de haargroei wordt bevorderd. Je kunt binnen 16 weken al aanzienlijk dikker en langer haar (ook nagels) krijgen!

Botten, spieren, pezen en ligamenten

Collageen kan bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van het lichaam, doordat het de botten, spieren, pezen en ligamenten sterker en dichter maakt. Collageen werkt smerend voor je gewrichten. Gewrichten worden soepeler. Bye bye stijfheid of pijn in je gewrichten!

Sport je?

Als sporter krijgen je pezen, botten, spieren en gewrichten veel te verduren. Het is dan ook belangrijk dat deze weefsels sterk zijn en goed functioneren. Collageen draagt bij aan de spieropbouw en spierherstel na het sporten. Het zorgt tevens voor meer vetverbranding maar ook vermindering van blessures.

Darm

Collageen bevat aminozuren die goed zijn voor je darmwand en die het herstel en opbouw van je darm stimuleren. Collageen bevat bovendien ontstekingsremmende aminozuren die helpen de darmwand te kalmeren. Daarnaast helpt collageen om eiwitten af te breken. Fantastisch voor mensen met spijsverteringsklachten!

Hart en bloedvaten

Collageen zorgt voor flexibele slagaders. Je ziet dat door een tekort aan collageen de slagaders de grote druk niet goed aankunnen en zo sneller beschadigen. De wand verzwakt, zet te ver uit en dit heeft gevolgen op je gezondheid.

  Collageen Loading

  Ben je nu al iets ouder en baal je dat je niet eerder collageen bent gaan nemen? Met andere woorden: Wil je zoveel mogelijk ‘schade’ weer herstellen?

  Dan raad ik je het volgende aan:

  De eerste maand 3 voudige dosis nemen

  De tweede maand 2 dubbele dosis

  En de daarop volgende maanden de gewone dosis.

   

  Veel processen zijn hierdoor weer omkeerbaar. Je skelet wordt weer sterker, je gewrichten soepeler, je huid mooier en jij vitaler!

   

  MSC-goedgekeurd MSC-goedgekeurde visserijen zorgen dat er niet te veel vis wordt gevangen, waardoor de vispopulatie en ecosystemen waarvan ze afhankelijk zijn ook in de toekomst gezond en productief blijven. Omwille hiervan zijn de vangst en verwerking onderworpen aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

   

  Collageen booster

  Forever young, zónder cosmetische ingreep

  Wanneer je bij de schoonheidsspecialiste vandaan komt is je huid toch altijd zo mooi egaal en vol? Nu kun je dit zelf ook creëren door van binnenuit je collageen en hyaluronzuur aan te vullen!

  Wist je dat je collageen en hyaluronzuur vanaf je 25e flink afneemt? Om snelle veroudering tegen te gaan is het dus verstandig om van binnenuit aan te vullen.Niet alleen voor je forever young look, maar ook voor je botten, pezen, spieren, gewrichten en darm.

   

  Een 10-daagse, vloeibare Collageen Booster-kuur met MSC-gecertificeerd marien collageen, hyaluronzuur+ en astaxanthine, met een heerlijke Arctische bessensmaak.

  Eqology Collageen Booster is klinisch vastgesteld dat het de huidhydratatie verbetert en al na 7 dagen resultaten levert. Het draagt bij aan het stevig houden en hydrateren van de huid, maar het beschermt ook de huidbarrière, waardoor de huid er mooier uitziet en voller aanvoelt, en rimpels minder diep worden.

  • Bevat hyaluronzuur+. Hyaluronzuur is een van nature in de huid voorkomende, waterbindende molecule. Het kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden, waardoor de huid gehydrateerd blijft en er vol uitziet.
  • Bevat astaxanthine, een krachtige antioxidant, ook wel bekend als een carotenoïde, om de huid tegen vrije radicalen te beschermen en de werking van het immuunsysteem te bevorderen.
  • Bevat geen toegevoegde cafeïne of suikers voor meer energie. Dit product kan je collageenaanmaak verbeteren.

   

  Dit moet je weten:

  • Een supplement is geen vervanging voor gezonde voeding. Evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijker. Een voedingssupplement vervangt geen voeding.

  • Supplementen altijd buiten bereik van kinderen houden.

  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren (tenzij het etiket iets anders aangeeft).

  • Raadpleeg een deskundige als je zwanger bent, borstvoeding geeft, of als je medicijnen gebruikt en/of ziek bent.

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je bij de leverancier ook altijd advies aanvragen over het supplement.

  • Als je meer wilt weten over de toepassing van een supplement, of het past bij jouw klachten, kun je altijd contact met mij opnemen.