Even voorstellen

 

๐‹๐ž๐ฎ๐ค ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐ข๐ฃ๐ค๐ฃ๐ž ๐ง๐ž๐ž๐ฆ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฉ๐š๐ ๐ข๐ง๐š ๐ข๐ค ๐ ๐š ๐ฆ๐ž ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง:

Mijn naam is Annie Visser. Ik ben getrouwd met Tjeerd en samen hebben wij 2 jongens en een meisje en wonen in het prachtige Veenwouden.
Ook hebben we Kyra, onze lieve trouwe hond waar we graag mee wandelen, een drukke en gezellige boel bij ons thuis. 

 

Al jaren heb ik een passie voor voeding, afvallen en gezondheid. In 2010 startte ik mijn eigen afslankpraktijk  My-LifeSlim in Veenwouden.

De jaren erna ben ik mij blijven verdiepen in voeding en zo werd steeds meer duidelijk dat voeding een ontzettend belangrijk onderdeel is voor onze gezondheidโค๏ธ

 

In 2022  ben ik gestart met de opleiding Positieve Groeicoach, ik wilde meer leren over mindset en coachen. Hier heb ik veel geleerd over belemmerende gedachten, mindset en gedrag.
Ook mocht ik zelf ervaren/doorvoelen wat de coaching inhoudt . Hierdoor bleek ook ik belemmerende gedachtes te hebben, ik weet nu dat je deze met de juiste tools kan doorbreken. Doordat ik nu ook NLP-technieken in kan zetten kan ik een heel groot verschil maken voor mijn cliënten en kan ik hen ook een blijvende gedragsverandering bieden. 

 

Doordat ik zelf de afgelopen jaren niet helemaal lekker in mijn vel zat ben ik me nog meer gaan verdiepen in voeding, gezondheid en hormonen. Dit vond ik mega interessant en daarom ben ik gestart met de opleiding hormooncoach en mag ik mij nu hormoonexpert noemen. 

Wekelijks zie ik mensen afvallen en dat het ze veel gezondheidsvoordelen oplevert. Dit is natuurlijk fantastisch, dat je mensen niet alleen helpt bij het afvallen maar ook helpt bij hun gezondheid zoals bijvoorbeeld geen of minder medicatie voor diabetes, hoge bloeddruk, cholesterol, antidepressiva maar ook gewrichtsklachten verminderen enz.

Ik zie veel vrouwen in mijn praktijk die struggelen met hormonale klachten, ze denken dat deze klachten bij het ouder worden horen. Door mijn opleiding kwam ik er al snel achter dat dit helemaal niet hoeft, dit komt vaak doordat je lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress en verkeerde leefstijl.
Mijn zoektocht bracht steeds meer verheldering dat de vrouwelijke hormonen een ingewikkeld iets is. Steeds meer werd mij duidelijk hoe de hormonen in het lichaam werken.

Nú kan ik vrouwen die uit balans zijn helpen door advies te geven, zodat de hormonen weer in balans komen.
Zo wordt je weer de vrouw die je graag wilt zijn een fitte vrouw die straalt, zelfverzekerd is bruist van de energie en zich weer sexy voelt en de hele wereld weer aan kan.
Dat wil toch iedere vrouw?

Tijdens de opleiding kwam ik er al snel achter dat Omega-3 enorm belangrijk is voor de mens (zowel voor mannen als vrouwen) en dat het basissupplement nummer 1 is.
Ik gebruik het inmiddels zelf al jaren. Had ik dit maar eerder geweten...
Door mijn eigen geweldige ervaring en de enthousiaste verhalen van mensen uit mijn omgeving ben ik daarom business partner geworden van Eqology.

 

Voel jij je niet lekker in je vel en denk je dat dit hoort bij het ouder worden of heb jij maar 1 week in de maand dat jij je goed voelt? Dit is doodzonde! Ik kan je verzekeren dat dit niet zo hoort te zijn!
Het is mijn missie: Om jouw weer in balans te brengen, je weer gezond en fit te laten voelen en je te laten stralen. Dit komt van binnenuit.โค๏ธ


๐ˆ๐ค ๐ ๐ฎ๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐๐ฅ๐ข๐ฃ๐ž ๐ก๐จ๐ซ๐ฆ๐จ๐ง๐ž๐ง- ๐™๐ข๐ฃ ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ ๐‰๐ข๐ฃ ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ โค๏ธ

๐‘ณ๐’Š๐’†f๐’” ๐‘จ๐’๐’๐’Š๐’†